Форум про зачіски

Форум про зачіски

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 26.08.2026 - 19:43:48
Сторінки:  1  

Облаштування тераси своїми руками

АвторПовідомлення

юленька84

Легенда форума

Статистика:

Слухай, давно хочу облаштувати тераску на дачі, але не знаю з чого почати. Які матеріали краще всього використовувати для настилу? Потрібно щось міцне та довговічне, щоб служило років десять мінімум, без проблем витримувало вологу та сонце.

Повідомлення # 1 18.02.26 - 10:38:23
RE: Облаштування тераси своїми руками

NAM

Легенда форума

Статистика:

Для терас найкраще підходить композитна дошка - це такий гібрид дерева та пластику. Вона не гниє, не коробиться від вологи, легко чистится водою. На відміну від звичайної дошки, не потребує регулярного фарбування та олійних обробок. Термін служби зазвичай біля 25-30 років, якщо правильно монтувати. Вартість трохи вища за натуральне дерево, але в довгостроку виходить дешевше.

Повідомлення # 2 18.02.26 - 11:15:43

Аспирина

Легенда форума

Статистика:

Цитата:
Для терас найкраще підходить композитна дошка - це такий гібрид дерева та пластику. Вона не гниє, не коробиться від вологи, легко чистится водою. На відміну від звичайної дошки, не потребує регулярного фарбування та олійних обробок. Термін служби зазвичай біля 25-30 років, якщо правильно монтувати. Вартість трохи вища за натуральне дерево, але в довгостроку виходить дешевше.
Я теж так думав спочатку, але став вивчати тему глибше. Пропоную глянути сюди, там є класна підборка матеріалів саме для терас, з описом характеристик кожного варіанту https://domiks.ck.ua/terrasnaya-doska-kategoriya. На цьому сайті можна також почитати рецензії людей, які вже монтували. Я собі замовив дошку саме звідти, якість дійсно топ, і консультація була безплатна.

Повідомлення # 3 18.02.26 - 12:12:31
Виза в США : Попередня темаНаступна тема: мнение про грунт ?
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Running on: Vanilla Forums 0.2.0